h e t   P i e t e r p a d   i n   4 9 0  d a g e n   e n   4 9  m i n u t e n
     


Home

Doel

Pietersdag

Status

Route
  verslag

CD

Reacties

Meelopers

het LAW

Venlo Roermond

Links

Dossier
Voor een het wandelen van het Pieterpad zijn een paar goede wandelschoenen onontbeerlijk. De digitale wandelaar kan volstaan met een muis om via de route van plaats naar plaats te gaan.

Pieterburen Pieterburen - Winsum Winsum Winsum - Groningen Groningen Groningen - Zuidlaren Zuidlaren Zuidlaren - Rolde Rolde Rolde - Schoonloo Schoonloo Schoonloo - Sleen Sleen Sleen - Coevorden Coevorden Coevorden - Hardenberg Hardenberg Hardenberg - Ommen Ommen Ommen - Hellendoorn Hellendoorn Hellendoorn - Holten Holten Holten - Laren Laren Laren - Vorden Vorden Vorden - Doetinchem Doetinchem Doetinchem - Hoog Elten Hoog Elten Hoog Elten - Millingen Millingen Millingen - Groesbeek Groesbeek Groesbeek - Gennep Gennep Gennep - Vierlingsbeek Vierlingsbeek Vierlingsbeek - Swolgen Swolgen Swolgen - Venlo Venlo Venlo - Roermond Roermond Roermond - Pey Pey Pey - Sittard Sittard Sittard - Strabeek Strabeek Strabeek - Maastricht Maastricht Maastricht - St. Pietersberg St. Pieterspberg


Doetinchem - Hoog Elten 19 km
12 oktober 2002:
Al voor ik Doetinchem uit was kwam ik de eerste Pieterpad wandelaars al tegen. Nadat ik een tijdje met ze had mee gelopen heb ik mijn eigen tempo weer opgepakt. Ik wilde in elk geval op tijd zijn voor de laatste veerpont bij Millingen. Hoewel de de kaart vol hoogtelijnen stond had ik me niet gerealiseerd dat er nogal wat geklommen en gedaald moest worden De temperatuur voor dat soort werk was prima.
Oud-Zevenaar
23 november 2002:
Hoewel Oud-Zevenaar niet direct aan het Pieterpad ligt, vond ik het toch een goed idee om hier op een open podium in folkcafe "de Lantaern" op te treden. Optreden met een CD heeft zijn beperkingen. Het eerste intro was al afgelopen voor ik er erg in had, maar de bereidwillige technicus startte hem wel weer opnieuw. Stilstaan achter de microfoon valt ook niet mee. Zeker als ik, zoals iemand zei, met overtuiging wil zingen. Met het laatste nummer 'Wat is doar nou an' kreeg ik de zaal toch mee. Toen ik thuis was bemerkte ik dat ik mijn hoed was vergeten.
30 november 2002:
Na een week toch eindelijk mijn hoed weer terug.
     
  Copyright (c) 2001-2003
Johan van Slageren
Laatste wijziging: 2004-2-21 10:50:44