h e t   P i e t e r p a d   i n   4 9 0  d a g e n   e n   4 9  m i n u t e n
     


Home

Doel

Pietersdag

Status

Route
  verslag

CD

Reacties

Meelopers

het LAW

Venlo Roermond

Links

Dossier
Voor een het wandelen van het Pieterpad zijn een paar goede wandelschoenen onontbeerlijk. De digitale wandelaar kan volstaan met een muis om via de route van plaats naar plaats te gaan.

Pieterburen Pieterburen - Winsum Winsum Winsum - Groningen Groningen Groningen - Zuidlaren Zuidlaren Zuidlaren - Rolde Rolde Rolde - Schoonloo Schoonloo Schoonloo - Sleen Sleen Sleen - Coevorden Coevorden Coevorden - Hardenberg Hardenberg Hardenberg - Ommen Ommen Ommen - Hellendoorn Hellendoorn Hellendoorn - Holten Holten Holten - Laren Laren Laren - Vorden Vorden Vorden - Doetinchem Doetinchem Doetinchem - Hoog Elten Hoog Elten Hoog Elten - Millingen Millingen Millingen - Groesbeek Groesbeek Groesbeek - Gennep Gennep Gennep - Vierlingsbeek Vierlingsbeek Vierlingsbeek - Swolgen Swolgen Swolgen - Venlo Venlo Venlo - Roermond Roermond Roermond - Pey Pey Pey - Sittard Sittard Sittard - Strabeek Strabeek Strabeek - Maastricht Maastricht Maastricht - St. Pietersberg St. Pieterspberg


Groningen
10 februari 2002:
Omdat ik de trein wilde halen heb ik de eerste keer niet veel van de stad gezien.
3 maart 2002:
Bij mijn tweede bezoek heb ik dat goedgemaakt. In 'Stad' is het best toeven, zeker als de zon schijnt. De maandelijkse koopzondag brengt wat volk op de been, maar voor 12 uur kun je nog heerlijk genieten van de rust en de prachtige panden die er al eeuwen staan. Mijn tweede optreden was dit maal in het Prinsentheater waar ik op het open podium mijn verhaal over het Pieterpad mocht vertellen. Uiteraard heb ik 'Het langeafstandswandelpad' en 'Het bos' gezongen. Omdat mijn repertoire na 5 weken nog niet erg groot is, leek het me leuk om ook van mijn allereerste optreden op de muziekschool te vertellen en daarbij in vol ornaat 'De bereidingswijze van havermout' te zingen. Men was blijkbaar zo onder de indruk van mijn zangkunst dat pas nadat ik vertelde dat men daarvoor in Eindhoven had geklapt ook in Groningen het applaus klonk.
16 maart 2002:
De laatste keer dat ik Groningen was zat een bezoek aan het Groningermuseum er helaas niet in. De wachtrij voor het museum was me te lang.
     
  Copyright (c) 2001-2003
Johan van Slageren
Laatste wijziging: 2004-2-21 10:50:44