Stap 1
 

Na de uitstekend verlopen Kennedymars in Bergeijk wilde ik op 2 oktober mijn wandeling langs het Pelgrimspad vervolgen. Het leek me leuk om in Valkenswaard eerst nog even langs het Nederlands Steendrukmuseum te gaan. Ook dit musuem gaat op zaterdag pas om 13.00 uur open. Dat betekende dat ik niet vroeg van huis hoefde te gaan, maar daarna ook niet meer zo heel ver kon lopen.

Nederlands Steendrukmuseum Valkenswaard Het bezoek aan het Nederlands Steendrukmuseum was de moeite waard. Eerst kreeg ik een inleidende video te zien, waarna ik in alle rust langs de diverse steendrukpersen ben gegaan.

Cultuur Historisch Museum Valkenswaard Ik had nog bij het Cultuur historisch museum kunnen binnen wippen, maar dan was er waarschijnlijk geen tijd meer over om de benen strekken. Het was tenslotte heel goed wandelweer en de paden waren lekker breed.

Nederlandse Solex Website Onderweg werd ik, in een rustig tempo, gepasseerd door een groot aantal Solexen. Het schiet niet op met zo'n ding, maar het heeft toch iets unieks, zeker als je daarbij ook nog de passende kleding hebt.

In Heeze, slechts 11,5 km verder, nam ik weer de trein naar Eindhoven.

Tue Nov 23 20:49:41 2004