Techniek
 
Bij de ontwikkeling van deze site heb ik gebruik gemaakt van Javascript. In 2003 lijkt me aannemelijk dat de meest gebruikte browsers Javascript wel ondersteunen. Indien toch blijkt dat dat niet lekker werkt, meld me dat dan.
Bij mijn vorige site, het Pieterpad in 490 dagen en 49 minuten, zijn alle pagina's gegenereerd aan de hand van textfiles. Hierdoor is een consistente opmaak mogelijk, en kan de bezoeker een plain-html pagina worden aangeboden. In de loop der tijd bleek alle informatie toch niet zo constant te zijn en werd steeds meer in datafiles gezet. Aan de hand hiervan werd dynamisch een pagina opgebouwd.
Bij de ontwikkeling van deze site wordt alle informatie als data gezien en worden alle pagina's realtime aangemaakt. Ik hoop hiermee het onderhoud te hebben vereenvoudigd.

Deze site is ontwikkeld en getest met Internet Explorer 5.0 en 5.5, en kan het best bekeken worden op een resolutie 800*600. Maar ook met een Internet Explorer 2.0 zonder javascript en frames is de tekst leesbaar. Veel succes met het navigeren.

Opmerkingen over de technisch functioneren kunt u mailen.
Tue Nov 23 20:49:41 2004