h e t   P i e t e r p a d   i n   4 9 0  d a g e n   e n   4 9  m i n u t e n
     


Home

Doel

Pietersdag

Status

Route

CD

Reacties

Meelopers

het LAW

Venlo Roermond

Links

Dossier

31 mei 2003
Johan heeft het Pieterpad afgerond, en gaat verder met het Pelgrimspad.
21 mei 2003
   
Woensdag 21 mei 2003


De onderwerpen van vandaag:

  • Woensdag behandelt Mireille de week van het reisboek. Schrijfster Carolijn Visser schreef het reisboek Tibetaanse perziken en komt hierover vertellen.
  • Een man die ook al veel van de wereld heeft gezien is Martin Gaus. Martin maakte onlangs zijn programma Dierenmanieren op Reis in Australie en hij is met TROS leden naar Zuid Afrika geweest. Genoeg om
  • Laatste gast van vandaag is bestuurslid van de wandelsportorganisatie KNBLO Joop Wesseling. Joop zal handige wandeltips geven en mooie wandelroutes laten zien.

  • We hebben een reportage gemaakt over een fanatieke wandelaar met wie wij het Pieterpad hebben gelopen.
     
  • Vaak wordt de hond meegnomen op lange wandeltrips. Vooral als de hond op leeftijd is is het verstandig het dier grondig te laten onderzoeken. In samenwerking met de Stichting Met Dieren Meer Mens hebb
  • Tenslotte in samenwerking met het KWF een reportage over kinderen en kanker en de invloed en gevolgen daarvan op latere leeftijd.

7 mei 2003
Pieterpadzanger brengt CD uit
‘Ze denken soms wel dat ik de dorpsgek ben’

Nog drie etappes en dan is-ie in het puntje van Limburg. Johan van Slageren (49 jaar) hoopt op 31 mei het Pieterpad af te ronden. Hij wandelt Nederlands bekendste LAW van 490 kilometer in 490 dagen en presenteert bij aankomst een CD met Pieterpadliederen van precies 49 minuten. Wie het pad loopt, kan niet om Johan heen. Hij draagt een T-shirt met daarop alle namen van de plaatsen langs het LAW en op z’n blonde krullen rust een hoed met witrode linten. Onderweg geeft hij concerten in cafe's, op terrassen en zelfs bij lokale omroepen. ‘Ze denken soms wel dat ik de dorpsgek ben.’


24 april 2003
 zaterdag 31 mei
  Chalet Bergrust, Luikerweg 71
13.30 uur: Zingend langs het Pieterpad, Johan van Slageren zingt liederen, die hij gedurende zijn tocht heeft gemaakt.


7 maart 2003
Het Pieterpad bestaat twintig jaar. Dit lange-afstandswandelpad van het Groningse Pieterburen naar de Pietersberg bij Maastricht is veruit de populairste wandelroute van Nederland.

HET POPULAIRSTE PAD VAN NEDERLAND

Lei Coopmans
Natuurlijk kunnen ze koffie krijgen. Met alle plezier zelfs. Martin Bruggeman van hotel-restaurant Hof van Herstal in Echt laat de drukte van de verbouwing graag even voor wat ze is om Wim van der Ende en Jan van Bergen van een bakje troost te voorzien. Van der Ende, landelijk coördinator van het Pieterpad is naar Limburg gekomen om samen met markeerder Jan van Bergen uit Reuver een routewijziging van het populaire wandelpad in het veld voor te bereiden.

Al snel werd de route een begrip onder de Nederlandse wandelaars. De mogelijkheid om het eigen land van noord naar zuid al wandelend te verkennen sprak enorm veel mensen aan. Zowel de rustig-genietende wandelaar als de kilometervreter. Jaarlijks worden er zo'n vijftienduizend wandelgidsen van het Pieterpad verkocht en op basis daarvan schat Van der Ende het aantal wandelaars op vijftigduizend per jaar. "Maar anderen zeggen dat het er wel honderdduizend zijn, het is moeilijk te schatten. Veel doorgewinterde wandelaars gebruiken het Pieterpad om te trainen voor de vierdaagse van Nijmegen of voor hun wandelsportvakantie in het buitenland. Zij doen vaak twee etappes op een dag. Maar het Pieterpad is geen prestatietocht, je krijgt geen medaille en geen diploma. Er is dan ook een geweldig leger wandelaars van jong tot oud dat rustig genietend van land en landschap de ene etappe na de andere wandelt. Sommigen doen het in één ruk tijdens de grote vakantie, anderen gaan zo nu en dan eens een weekeinde en doen er tien jaar over. Ik ken zelfs iemand die het hele pad in het donker heeft gelopen. Hij zocht de rust en de stilte en wilde graag alleen zijn met de geluiden van de nacht.'

Wim van der Ende heeft aan de wieg gestaan van het Pieterpad. Zijn ouders waren bevriend met Toos Goorhuis. Omdat hij Limburger van geboorte is (Grevenbicht) vroeg Goorhuis hem het Limburgse traject te controleren en vanaf dat moment is Wim van der Ende onverbrekelijk met het Pieterpad verbonden. Eind jaren tachtig heeft hij samen met Toos Goorhuis de hele route gelopen. Voor allerlei aanpassingen, maar ook als een soort overdracht. Sindsdien coördineert Van der Ende samen met zoon Maarten van Toos Goorhuis de gang van zaken rond het Pieterpad.

Een van de belangrijke zaken die zij hebben aangepakt is het aanleggen van een lijst van overnachtingsadressen langs de route. Van der Ende wil in alle bescheidenheid niet aan de bewering dat het Pieterpad dorpsherbergen van de ondergang heeft gered, maar er zijn wel hotelletjes die dankzij de aanloop van Pieterpadders net dat beetje extra verdienen waardoor zij het hoofd boven water kunnen houden. Bruggeman beaamt dat. Hij heeft bij de opbouw van zijn zaak veel gehad aan logerende Pieterpadders. Van der Ende kent hoteliers en kasteleins die dankzij hun contact met de vele wandelaars alles van het Pieterpad afweten, maar er zelf nog geen meter van hebben gelopen.

Het onderhouden van de route is van levensbelang voor het Pieterpad. Elke etappe heeft zijn eigen 'markeerder' die ervoor zorgt dat de wandelaar kan vertrouwen op de wit-rode markering op bomen en paaltjes. Jan van Bergen is een van hen. Hij onderhoudt al het traject Venlo-Roermond en gaat vanaf nu ook zorgen voor de etappe van Pey naar Sittard. In dat traject moet binnenkort de route ingrijpend worden gewijzigd.---

Het Pieterpad spreekt tot de verbeelding. Op vrijwel alle overnachtingsadressen liggen gastenboeken vol wederwaardigheden over de tocht. Zelfs de frietkraam in Wanssum heeft een Pieterpadboek. Restaurants bieden een Pieterpadmenu aan. De kok van het pannenkoekenhuis op de Duivelsberg in Groesbeek bakte een Pieterpadpannenkoek van volkorenmeel, die hij zelf niet eens lustte. In Wintraeck heeft iemand bij zijn huis speciaal een watertappunt voor Pieterpadders aangelegd en bij Laren heeft een grondeigenaar het Pieterpad een klein stukje verlegd zodat het over zijn eigen grondgebied loopt. En de Eindhovense troubadour Johan van Slageren heeft tijdens het lopen van het Pieterpad een aantal Pieterpadliedjes geschreven die hij op zaterdag 31 mei als cd presenteert tijdens een wandelaarsdag in chalet Bergrust op de Pietersberg .---

Terwijl het overleg in volle gang is komen er twee Pieterpadders aanlopen. Sylvia Nanning en Kees Galema uit Amsterdam zijn in Maastricht begonnen aan het Pieterpad. Ze denken er twee jaar over te doen. "We lopen van zuid naar noord, eigenlijk in de verkeerde richting. Met de zon in de rug is het landschap mooier, maar met de zon in het gezicht is ook heerlijk lopen. Vandaag zijn we vier stelletjes tegen gekomen, maar gisteren, op het stuk Sittard-Spaubeek was het heel druk. Ik snap het wel', zegt Sylvia. "Als je eenmaal met dit wandelen bent begonnen, kun je niet meer stoppen'.

http://www.pieterpad.nl

vrijdag 07 maart 2003


13 november 2002
Folkcafé De Lantaern
 

Gratis toegang
Op zaterdagavond 23 november 2002 van 21.00 tot 24.00 uur vindt er weer een openpodium plaats in Folkcafé De Lantaern te Oud-Zevenaar.

Op deze avond krijgen amateurs gelegenheid op te treden. Alleen met een gitaar of met een hele band, het kan allemaal.De zaal is niet zo groot, meer dan 120 mensen gaan er echt niet in. Gezellig klein dus. Een mooie plek voor een eerste optreden.

In het café wordt het begrip Folk heel ruim opvat - met andere woorden het hoeft heus geen Folkmuziek te zijn als het maar een beetje in de sfeer van de Lantaern past.
Het lijkt me een prima plaats om als 'De Pieterpadzanger' op te treden.

Op de open podium avonden is de toegang gratis, dus jullie zijn ook van harte welkom.

De openpodium avond vindt plaats in:
Folkcafé De Lantaern,
Babberichseweg 33,
6905 JR te Oud-Zevenaar.

Voor meer informatie zie http://www.delantaern.nl

10 november 2002
Hallo muziekliefhebbers,

Het openpodium Middelaar wordt dit jaar al weer voor de 12e keer georganiseerd. Het vindt dit jaar plaats op 7 december 2002 vanaf 19.30 uur in het gemeenschapshuis te Middelaar.

Het openpodium is een avond in het jaar waarop een ieder de mogelijkheid wordt gegeven zichzelf muzikaal te presenteren voor een zaal met publiek. Het doel van deze avond is naast een gezellig feest, iedereen de mogelijkheid te bieden met anderen muziek te maken.

Aangezien het openpodium zich niet richt op een bepaald genre muziek leek me dit een uitstekende kans om ook Middelaar te laten kennismaken met 'De Pieterpadzanger'.

Middelaar ligt 3 km ten westen van het Pieterpad; 10km ten zuiden van Nijmegen en 5 km ten noord-westen van Gennep.

2 september 2002

Pieterpadzanger zorgt voor gevuld terras

Op het terras van het Holtense café De Biester was zaterdagmiddag een bijzonder optreden van een bijzondere gast. Johan van Slageren deed Holten aan tijdens zijn wandeling over het Pieterpad in 490 dagen. Het pad begint in Pieterburen en gaat naar de St. Pietersberg.

HOLTEN - Na een korte uitleg over het Pieterpad begint Johan van Slageren (49) deze zaterdag aan zijn eerste nummer 'Het langeafstandswandelpad', waarin hij het Pieterpad bezingt als het bekendste wandelpad.

Het Pieterpad begint in Pieterburen (Groningen) en loopt over 490 kilometer naar de St. Pietersberg. De route is opgesplitst in 27 etappes van gemiddeld zo'n kleine twintig kilometer. Het is geen georganiseerde wandeltocht die op een bepaalde dag of binnen een bepaalde tijd moet worden afgelegd. Wandelaars kunnen het pad alleen of met anderen helemaal of voor een deel lopen.

De plaatsen die hij passeert, staan op het witte shirt met lange mouwen dat Van Slageren draagt. Op zijn hoofd heeft hij een blauwe jagershoed met daaromheen gebonden een lint in de rood en witte kleuren van het Pieterpad. Er steekt een bos eigenwijze krullen onder zijn hoed vandaan, die driftig mee wiebelen op het marstempo van de muziek die uit de boxen komt. Zijn draagbare muziekinstallatie kan op zijn minst bijzonder worden genoemd; een doodnormale discman met een paar boxen, voorzien van stroom door twee pikzwarte accu's, zo groot als een stekkerdoos. Verder wordt de kleine terrastafel bevolkt door een groot boek waarin de Pieterpadzanger op losse papieren zijn teksten bewaard. De tijd die hij nodig heeft voor het omslaan van de bladzijden vult Van Slageren met het vertellen over zijn wandelingen en zijn project het Pieterpad in 490 dagen en 49 minuten af te leggen: 'Het is mijn bedoeling de 490 kilometer te lopen in 490 dagen en daarbij 49 minuten muziek te verzamelen. Op 27 januari 2002 ben ik in Pieterburen gestart, en op 31 mei 2003 wil ik de laatste stappen zetten.' Als fervent wandelaar weet Van Slageren dat zingen tijdens het wandelen de moed erin houdt. 'Ik zing dan niet alleen liedjes die ik ken, maar maak ook mijn eigen teksten over dingen die ik tegenkom en meemaak', vertelt hij. Deze liedjes, die hij zelf schrijft en componeert, brengt hij dan ten gehore in de verschillende plaatsen waar hij langskomt. Deze zaterdag is dat op het terras van café De Biester.

'Het is voor mij de eerste keer dat ik op een terras optreed, maar het bevalt goed', zegt de Pieterpadzanger. Ook het publiek vindt het schijnbaar leuk, want het terras is aardig volgelopen, terwijl het er normaal toch vrij rustig is. De eigenaar die af en toe langs komt stormen, kijkt alsof hij niet weet of hij er nu wel zo blij mee moet zijn. Hij moet het hele terras in zijn eentje bedienen en normaal gesproken is het toch niet zo druk om halfvijf...


31 augustus 2002

Pieterpad bezongen in café

HOLTEN - Johan van Slageren bezingt vanmiddag het Pieterpad in café De Biester aan de Stationsstraat 10 in Holten

Op zondag 27 januari is Van Slageren begonnen met zijn wandeling langs het Pieterpad. Dit pad, met een totale lengte van 490 kilometer, zal hij in etappes afleggen binnen een periode van 490 dagen. Daarbij wil hij ideeën opdoen voor 49 minuten muziek over het Pieterpad.

Zijn eerste optredens langs het Pieterpad waren in Pieterburen, Groningen, Schoonloo en Coevorden. Vandaag komt hij naar Holten, waar hij om ongeveer 16.30 uur laat horen hoe ver hij is.

30 augustus 2002
   
Vrije tijd - Wandelen De Tweevoeter  30-8-2002  
 
Zingend over het Pieterpad

Gaat u eerdaags een etappe lopen van het Pieterpad, het bekendste lange-afstandspad van Nederland? Als u daar een zingende wandelaar tegenkomt, dan is de kans groot dat het Johan van Slageren is. Hij doet al wandelend ideeën op voor een cd met Pieterpad-liederen.

Het Pieterpad is ongeveer 490 km lang. De Eindhovense wandelaar Johan van Slageren heeft zich daarom als doel gesteld om het pad in 490 dagen en 49 minuten af te leggen.
Tijdens het wandelen ontstaan er bij hem spontaan liederen, die hij thuis muzikaal uitwerkt. Zijn grote hoop is dat hij na afloop genoeg liederen heeft verzameld voor een cd met 49 minuten muziek.
Op 27 januari 2002 is hij in Pieterburen gestart. Op 31 mei 2003, 490 dagen later, wil hij de laatste etappe volbrengen. Om de paar weken loopt hij weer een stukje van 20 tot 40 km.

Optreden
Soms besluit Johan zijn wandeling met een muzikaal optreden in het plaatselijke café. De eerste optredens waren in Pieterburen, Groningen, Schoonloo, Coevorden en Holten. Een voorbeeld van zo’n wandellied is ‘Het langeafstandswandelpad’:

Het langeafstandswandelpad
is wel heel lang, maar wat zou dat?
Koop een handig boek met de route en de kaart.
En in het veld, staan er tekens op gesteld

Een lange afstandswandelpad
wordt gemarkeerd, ja wist u dat,
door wit en rood op een boom op op een schuur,
of op een paal, of een lelijk stukje muur

Het basisteken, wit en rood,
is 7 bij 9 centimeter groot.
Het wijst de weg, waar u kwam of gaat,
dus draai niet om voor u verder gaat

Een dubbel teken dat geeft aan
u moet hier zo de bocht om gaan.
Is het links of rechts dat zegt het niet.
Dat hangt er maar van af wat u verder ziet.

Een kruis van rood en wit op hout,
als u dat volgt dan gaat u fout.
Is er geen basisteken in de buurt,
ga dan rechtdoor voor zolang het duurt.

Het Deltapad, het Duin- en Polderpad,
Het Visserspad, het Zevenwoudenpad,
Het meest bekend van allemaal,
dat is en blijft het Pieterpad.


Johan heeft het zingen overigens niet van een vreemde. Zijn vader, Pieter van Slageren, was componist en maakte al soortgelijke liederen over de Drentse Fietsvierdaagse. Een paar van deze fietsliederen zijn te beluisteren via zijn website.

 
Redactie verzorgd door De Tweevoeter.
 
 
 Links  

Johan van Slageren over zijn Pieterpad-project
Vader Pieter van Slageren
Meer over het Pieterpad

 
   

25 augustus 2002
Johan bezingt het PIETERPAD

zaterdagmiddag 31 augustus 2002

(om ongeveer 16:30 uur)

cafe De Biester

te
Holten

(Stationsstraat 10, tel 0548 361375)

Het Pieterpad in 490 dagen en 49 minuten

Op zondag 27 januari 2002 is Johan van Slageren gestart met zijn wandeling langs het Pieterpad. Dit pad met een totale lengte van 490 km zal hij in etappes afleggen binnen een periode van 490 dagen. Tijdens deze wandeling hoopt hij genoeg ideeën op te doen voor 49 minuten muziek over het Pieterpad.

De eerste optredens langs het Pieterpad waren in hotel 'Het Wapen van Hunsingo' te Pieterburen, 'Het Prinsentheater' te Groningen, cafe restaurant 'Hegeman' te Schoonloo en hotel cafe restaurant 'Marktzicht' te Coevorden. Op 31 augustus 2002 komt Johan naar Holten, waar hij in cafe 'De Biester' zal laten horen hoe ver hij is.

Meer over 'Het Pieterpad in 490 dagen en 49 minuten' is te vinden op http://www.vanslageren.nl/johan/pieterpad

24 mei 2002
Dagblad van het Noorden

23 mei 2002
Dagblad van het Noorden
KUNSTAGENDA

17 mei 2002
Hoogeveensche Courant
CULTUURAGENDA

9 mei 2002
Johan bezingt het PIETERPAD

vrijdagavond 24 mei 2002

(om ongeveer 22:00 uur)

hotel-cafe-restaurant Marktzicht

te
Coevorden

(Markt 3, tel 0524 513573)

Het Pieterpad in 490 dagen en 49 minuten

Op zondag 27 januari 2002 is Johan van Slageren gestart met zijn wandeling langs het Pieterpad. Dit pad met een totale lengte van 490 km zal hij in etappes afleggen binnen een periode van 490 dagen. Tijdens deze wandeling hoopt hij genoeg ideeën op te doen voor 49 minuten muziek over het Pieterpad.

De eerste optredens langs het Pieterpad waren in hotel 'Het Wapen van Hunsingo' te Pieterburen , 'Het Prinsentheater' te Groningen en cafe restaurant 'Hegeman' te Schoonloo. Op 24 mei 2002 komt Johan naar Coevorden waar hij in hotel cafe restaurant 'Marktzicht' zal laten horen hoe ver hij is.

Meer over 'Het Pieterpad in 490 dagen en 49 minuten' is te vinden op http://www.vanslageren.nl/johan/pieterpad

26 april 2002
Het Pieterpad
Schoonloo * Op zondag 27 januari 2002 is Pieter Johannes van Slageren (Johan) gestart met zijn wandeling langs het Pieterpad. De totale lengte van 490 km zal hij in etappes afleggen binnen een periode van 490 dagen. Tijdens deze wandeling hoopt hij genoeg ideeën op te doen voor 49 minuten muziek over het Pieterpad. De eerste optredens langs het Pieterpad waren in hotel 'Het Wapen van Hunsingo' te Pieterburen en in 'Het Prinsentheater' te Groningen. Op 27 april 2002 loopt Johan naar Schoonloo waar hij in cafe restaurant 'Hegeman' zal laten horen hoe ver hij is.

21 april 2002
Pieter Johannes bezingt het Pieterpad

op
zaterdag 27 april 2002

(om een uur of vijf)

in
cafe restaurant Hegeman

te
Schoonloo

(Hoofdstraat 16, tel 0592 501268)

Het Pieterpad in 490 dagen en 49 minuten

Op zondag 27 januari 2002 is Pieter Johannes van Slageren (Johan) gestart met zijn wandeling langs het Pieterpad. De totale lengte van 490 km zal hij in etappes afleggen binnen een periode van 490 dagen. Tijdens deze wandeling hoopt hij genoeg ideeën op te doen voor 49 minuten muziek over het Pieterpad.

De eerste optredens langs het Pieterpad waren in hotel 'Het Wapen van Hunsingo' te Pieterburen en in 'Het Prinsentheater' te Groningen. Op 27 april 2002 loopt Johan naar Schoonloo waar hij in cafe restaurant 'Hegeman' zal laten horen hoe ver hij is.

Meer over 'Het Pieterpad in 490 dagen en 49 minuten' is te vinden op http://www.vanslageren.nl/johan/pieterpad

27 februari2002
Op mijn wandeling langs het Pieterpad ben ik tot Groningen gekomen.

zondag 3 maart 2002 van 15:00 - 17:00
stop ik even bij het
open podium in het Prinsentheater
Noorderbuitensingel 11 Groningen
telefoon 050 - 8507130

Mijn programma is nog niet bekend, maar ik zal zeker weer mijn langeafstandswandelpad zingen.

Open Podium
Zondag 3 maart 2002
Aanvang 15.00 uur
Entree 3,5 euro,
metkorting 2,5 euro
Beginnende en gevorderde theatermakers, muzikanten, dichters en dansers, tonen hun kunnen op het maandelijkse Open Podium. Wil je ook eens meewerken aan het Open Podium, meld je dan aan op tel.:050-8507130
Griet van der Wal
muziek van de trekharmonika
Griet van der Wal speelt van jongs af aan accordeon.Maar toen ze de trekhamonica leerde kennen was ze verkocht en stapte over op dit instrument. Samen met een vriendin geeft ze vanmiddag een optreden.
Theo van Mourik
try-out nieuw werk
Theo van Mourik is van plan een groots cabaretier te worden. Hij probeert nieuw materiaal uit samen met Vincent Hindriksen.
Henk Boogaard
cabereteske liedjes uit eigen keuken
Henk Boogaart uit Arnhem presenteer zijn cabereteske liedjes uit eigen keuken.
Viviane Rose
draagt gedichten voor
Viviane Rose draagt haar eigen gedichten voor. De titel van de uitvoering is 'De atheďst bid'.
Johan van Slageren
doet het Pieterpad in zang en verhaal
Johan van Slageren uit Eindhoven loopt het Pieterpad in 490 dagen en 49 minuten en komt daarover zingen en praten. Zie ook www.vanslageren.nl/johan/pieterpad
De presentator is
Melle van der Kolk
De presentatie van deze middag is in handen van Melle van der Kolk

23 januari 2002
De start van de wandeling langs het Pieterpad zal op zondagmiddag in hotel Het Wapen van Hunsingo te Pieterburen worden opgeluisterd met een optreden.

Op mijn manier zal ik uitleggen hoe ik op het idee van Het Pieterpad in 490 dagen en 49 minuten ben gekomen. Ook zal ik samen met Margreet een aantal liederen zingen, die in dit kader zijn gemaakt. Aan dit theater gebeuren is de laatste weken hard gewerkt. Voor mezelf probeer ik er iets leuks van te maken, en hoop dat ook anderen daar van komen genieten. Vanuit Eindhoven komt dan ook een hele koffer met attributen mee om het publiek, in een half uurtje, op ludieke wijze, iets uit te leggen van het langeafstandswandelpad, en het Pieterpad in het bijzonder.

Na mijn optreden vertrek ik voor de eerste elf kilometers richting Winsum. Mensen die een stukje mee willen wandelen zijn van harte welkom.P e r s b e r i c h t

Muzikale Snert in Pieterburen

Wat is er nou lekkerder dan een kom muzikale Snert op een zondagmiddag in de winter? Een gerecht waar tot op de dag van vandaag nog over gediscuteerd wordt.
Moet er nou peen in of niet?
In het Wapen van Hunsingo in Pieterburen kunt u op zondagmiddag 27 januari tussen 15.00 en 17.00 zelf proeven en beluisteren hoe een kom Muzikale Snert smaakt.

Een paar ingredienten kunnen we alvast verklappen

Johan van Slageren:
(Eindhoven)
Een muzikaal uitstapje over 490 kilometer
Johan gaat een CD maken over het Pieterpad.
Hij komt daarover vertellen en begint zijn wandeling met zang, ludieke voorvallen en een kom stevige snert

Laila Holwerda:
(Pieterburen)
Livemuziek uit binnen- en buitenland. Covers en eigenwerk, van alles en nog wat. Viool, gitaar en zang.

Leenderd van Breugel:
(gastheer)
Snertkunstenaar en creatief met Roggebrood!
Dat mag u niet missen!!

Snert in Pieterburen: Een afwisselende middag vol muziek, verhalen, Snert en gezelligheid. Dus kom na het Wapen van Hunsingo in Pieterburen op zondag 27 januari voor een paar uurtjes Muzikale Snert met Roggebrood!

     
  Copyright (c) 2001-2003
Johan van Slageren
Laatste wijziging: 2004-2-21 10:50:44