h e t   P i e t e r p a d   i n   4 9 0  d a g e n   e n   4 9  m i n u t e n
     


Home

Doel

Pietersdag
  programma

Status

Route

CD

Reacties

Meelopers

het LAW

Venlo Roermond

Links

Dossier
Pietersdag - "Komt allen!"

Van onze correspondente
EINDHOVEN - Het Pieterpad is een langeafstandswandelpad dat van Pieterburen in de provincie Groningen naar de St. Pietersberg in het zuidelijkste puntje van Limburg loopt, kortom, alleen voor doorgewinterde wandelaars. Op zaterdag 31 mei 2003 wordt er een uniek evenement georganiseerd dat u zeker niet wilt missen.


De bedoeling van de Pietersdag is een gezellig samenkomen van (potentiŽle) langeafstandswandelaars vanuit het hele land om bij te praten over de verschillende wandelpaden en ervaringen uit te wisselen onder het genot van een hapje en een drankje.

Dit alles naar aanleiding van het project "het Pieterpad in 490 dagen en 49 minuten" van de inmiddels legendarische zanger (Pieter Johannes) Johan van Slageren uit Eindhoven. De heer Van Slageren is op 27 januari 2002 gestart met zijn wandeling langs het Pieterpad, in de hoop al wandelend ideeŽn op te doen voor 49 minuten muziek over het beroemde langeafstandswandelpad. Op 31 mei hoopt hij na 490 dagen op de St. Pietersberg aan te komen alwaar de Pietersdag plaats vindt. Tevens presenteert de heer Van Slageren bij deze gelegenheid zijn cd met 49 minuten muziek over het Pieterpad.

De Pietersdag zal plaatsvinden op zaterdag 31 mei 2003 in Chalet "Bergrust" op de St. Pietersberg, Luikerweg 71, te Maastricht.
Toegang is gratis en alle belangstellenden zijn van harte welkom.
     
  Copyright (c) 2001-2003
Johan van Slageren
Laatste wijziging: 2004-2-21 10:50:44